Οι Υπηρεσίες Μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τα κατασκευαστικά έργα μας χαρακτηρίζονται από αυστηρή τήρηση χρονοδιαγράμματος και εξασφάλιση βέλτιστης ποιότητας πάντα βάσει διαθέσιμου budget. Η μέθοδος κατασκευής που εφαρμόζουμε είναι συνεχές value engineering δηλαδή πρόταση εναλλακτικών κατασκευαστικών λύσεων με μοναδικό στόχο την αύξηση της ποιότητας και τη μείωση του κόστους, πάντα στον μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

ΜΕΛΕΤH

Για εμάς η σωστή εκπόνηση μελετών στο σωστό χρόνο αποτελεί το θεμέλιο ενός αποδοτικού έργου. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε τις παρακάτω μελέτες:
• Αρχιτεκτονική
• Ηλεκτρομηχανολογική
• Στατική
• Εσωτερικού χώρου
• Μελέτη Φωτισμού
• Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου
• Μελέτη Φύτευσης
• Λοιπές Μελέτες

PROJECT MANAGEMENT

Δρώντας ανάμεσα στους μελετητές, τις δημόσιες υπηρεσίες (π.χ. πολεοδομία, αρχαιολογία κ.α), τους εργολάβους-κατασκευαστές εξασφαλίζεται η τήρηση του χρονοδιαγράμματος, της μακροπρόθεσμης ποιότητας και η μείωσης των απρόβλεπτων κοστοβόρων εργασιών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την συντήρηση και άριστη λειτουργία των συστημάτων του κτιρίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προληπτική συντήρηση ούτως ώστε να αποφεύγονται οι μεταγενέστερες κοστοβόρες αστοχίες τόσο του Η/Μ εξοπλισμού όσο και των οικοδομικών υλικών.

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το συγκεκριμένο τμήμα της εταιρίας μας παραμένει ενημερωμένο συνεχώς με την ολοένα και πιο σύνθετη νομοθεσία που αφορά σε κάθε είδους αδειοδότηση (μικρής κλίμακας, ανέγερσης κτλ) και στο περίπλοκο νόμο αυθαιρέτων 4495/17. Με συνεχή μελέτη καταφέρνουμε να απλοποιούμε αυτές τις αναγκαστικές διαδικασίες που συνήθως είναι χρονοβόρες και επίπονες για τους ιδιοκτήτες.

INTERNATIONAL CUSTOMERS

Είμαστε από τις λίγες εταιρίες του κλάδου με in-house τοπογράφους μηχανικούς διότι γνωρίζουμε καλά την αξία που προσδίδει η συγκεκριμένη ειδικότητα από την αρχή ενός οικοδομικού έργου (εκπόνηση τοπογραφικού και χάραξη ορίων εκσκαφών θεμελίων). Παράλληλα αναλαμβάνουμε κάθε είδους κτηματολογικές πράξεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η επένδυση σε ακίνητα συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επενδύσεις παρά το ασταθές περιβάλλον λόγω πολυπλοκότητας προσδιορισμού τιμών αλλά και διάφορων παραγόντων (AIRBNB, εισροή ξένων κεφαλαίων κτλ). Στο πλάισιο αυτό επενδύσαμε στο συγκεκριμένο κλάδο ιδρύοντας ξεχωριστό παράρτημα επενδύσεων στελεχωμένο από πιστοποιημένους επαγγελματίες αξιολόγησης ακινήτων. Με απλά λόγια είτε είστε ιδιοκτήτης ακινήτου και θέλετε να το πουλήσετε, είτε ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στον κτιριακό κλάδο αναλύουμε τα δεδομένα της αγοράς και σας συμβουλεύουμε για την πιο αποδοτική κίνηση. Επιπλέον αναζητούμε την ευκαιρία για εσάς σε περίπτωση που επιθυμείτε να επενδύσετε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.